This is how things were before the New Courts and Clubhouse

This 1988 - 1997 decade saw major changes in the club’s infra-structure.

In the early days, the parking area was often reduced to a quagmire of deep potholes during any wet weather. Teas and refreshments were often taken alfresco or picnic style in the open air or in the Sheepcot Pavilion, shared with the football clubs and somewhat remote from the actual tennis courts. The existing courts were in need of renovation. Like the footballers, we also had to repaint the white lines before important matches.

With all this in mind, club members started to plan for improvements and commenced fund raising towards these ambitions.

The Parish Council replaced the original parking area with a tarmac surface and the tennis club’s first steps were to build extra courts and completely resurface the existing courts. This was only possible once the club had agreed a longer lease with the Parish Council.

 

Potholes_01tn
Potholes_02tn
Swimming_pool_01tn
Relining_01_tn
Old_Kitchen_01_tn
Old_Kitchen_02_tn
Picnic_tn
Fund_02a_tn
Fund_Raising_01b_tn
Building_02_tn
Building_01tn
Old_Courts_01_tn
Building_03_tn

Potholes in the car park, ... High  

... And still more potholes High

... And the open air swimming pool
High

Relining the old courts
High

The old kitchen in use...High

... With concrete walls and railways’-style teapot
High

Picnics in the open air
High

The Tombola Stall
High

Fund Raising . High

The builders begin the new courts...
High

... Using high-powered equipment
 High

The old courts being broken up
High

Building inspectors surveying the new court surfaces
 High

Badge_02_cropped_150
Badge_02_cropped_150
50th-Header-2018_01b
50th-Header-Anniv_01b

Before New Courts

Copyright ©1968-2018 Goring Tennis Club. ®All rights reserved.
If you have any comments on this site, please contact webmaster1@goring-tennis.co.uk